torsdag 24 juli 2008

hemma bäst...

Nu är dagarna i Göteborg över. Får erkänna att vi hade onödigt mycket packning, men men! Hade det ialla fall jättebra. 3½ åringen fullkomligt älskade Liseberg. Innan hemresan hann vi med ett besök hos min goa kusin, och hennes lika goa "gubbe". God mat att fylla magen med innan hemresan. De bjöd oss också på glass i en liten glassbar på deras gata. HERREGUD vilken glass. Den ska vi besöka igen!!! Nu blir det till att ta tag i renoveringen igen, fortfarande mycket målning kvar.Det är såå härligt att va på semester, men det är skönt att komma hem, för trots allt, hemma bäst... Ha de gôtt.

2 kommentarer:

Annika sa...

Välkomna hem! Bra att ni haft det gött. Antar att ni varit på Lejonet och Björnen, och ätit glass! Den är underbar! Det är ofta de som har desserten på Nobelmiddan! En inspektion önskas på lördag, tack! Kram Annika.

ewa sa...

Hej hoppas ni är hemma nästa helg,om ni inte åkt till Göteborg för att köpa glass ! Har strömstadsfrämmande som gärna vill se ert hus igen,de har inte riktigt hämtat sig från sist.Har svårt att fatta mina beskrivningar på hur det ser ut nu.Kram Ewa